U nedjelju 23. lipnja odigrana je završnica 12. memorijalnog turnira “Triljski branitelji 2019” u Čaporicama. Turnir se ukupno igrao 7 dana tijekom dva vikenda, a na njemu je nastupilo 39 ekipa koje su odigrale ukupno 80 utakmica. Pobjednik prvog vikenda bio je NK Pomak u 2007. godištu, dok se od 20.6. do 23.6. odigravao turnir za 2009. i 2011. godište.

Predsjednik saveza ŽSD Marko Erceg uručuje pokal za 1. mjesto kapetanu Adriatica

U 2009. godištu nastupilo je 11 ekipa, a prvo mjesto osvojila je ekipa NK Adriatic 1, drugi su bili NK Brela, dok je treće mjesto pripalo ekipi NK Adriatic 2, koja je u utakmici za 3. mjesto pobjedila četveroplasirani NK Jadran KS 2. Najbolji igrač u 2009. godištu turnira proglašen je Ante Rančić iz ekipe Adriatic 1. Titula najboljeg strijelca pripala je Mariu Roziću iz NK Brela, dok je najboljim vratarom proglašen Marul Bebić iz ekipe Adriatic 1. Nagradu za 1. mjesto ekipi NK Adriatic 1 dodijelio je predsjednik Nogometnog saveza županije splitsko-dalmatinske Marko Erceg.

Predsjednik saveza ŽSD Marko Erceg uručuje pokal za 1. mjesto kapetanu Hajduka

U 2011. godištu nastupilo je 12 ekipa, a turnir je osvojila ekipa HNK Hajduk (OŠ), koji su na penale ukupnim rezultatom 4:3 pobjedili ekipu NK Adriatic 1. Treći je NK Union, a četvrto mjesto pripalo je ekipi NK Adriatic 3. Najbolji igrač za 2011. godište proglašen je Bruno Karlović iz Hajduka (OŠ). Najbolji strijelac je Vito Ružić, također iz ekipe HNK Hajduk (OŠ), dok je najbolji vratar Matej Delić iz ekipe Adriatic 1. Nagradu za prvo mjesto ekipi HNK Hajduk (OŠ) dodijelio je predsjednik Nogometnog saveza županije splitsko-dalmatinske Marko Erceg.

Fotogalerija dodjela

Voditelji ekipa također su dobili poklon u obliku šala nogometnog kluba Čaporice-Trilj. Sve detalje o turniru možete pronaći na stranici turnira ovdje.