Prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), potrebno je evidentirati dolaske posjetitelja na športska događanja. Kako bismo što više olakšali ovaj proces, molimo sve posjetitelje turnira, koji ne dolaze u svojstvu trenera ili igrača, da prilikom dolaska na ŠRC Zdenko Pavela-Cato u Čaporicama pošalju SMS, Whatsapp ili Viber poruku na broj telefona +385976537382 sa svojim imenom i prezimenom. U jednoj poruci moguće je navesti imena više osoba koje će prisustvovati turniru ako je taj broj kontakt broj za sve te osobe. Na igralištu će biti unaprijed postavljeni plakati s brojem za evidentiranje.

Broj telefona i osobni podaci bit će korišteni samo na zahtjev epidemiološke službe u svrhu povezivanja kontakata ako se tijekom turnira utvrdi prisutnost COVID-a 19. Ni u koje druge svrhe ti podaci neće biti iskorišteni i nakon dvostrukog perioda inkubacije (28 dana), bit će uništeni.

Sami sudionici turnira, točnije igrači i treneri bit će evidentirani prijavnim listama koje predaju turnirskoj komisiji, kako to biva svake godine.

Također apeliramo da prije dolaska na turnir posjetitelji izmjere tjelesnu temperaturu, te ako imaju temperaturu višu od 37,2C ili neke druge simptome COVID-a 19, da ne dolaze na turnir nego da se obrate liječniku.

Neke od epidemioloških mjera kojih bi se trebalo pridržavati tijekom posjeta turniru možete pronaći ovdje.

Sve o turniru objavljuje se na zasebnoj stranici Turnir 2020.