NK Čaporice-Trilj

Službena stranica kluba

O klubu

Nogometni klub Čaporice-Trilj osnovan je 1997. godine od nekolicine zanosnika, tj. osnivača  iz sela koji su  krenuli  u izgradnju infrastrukture, igrališta pa naknadno i same zgrade i tribina.

Nakon dobro odrađenog dijela u samoj izgradnji, došla je i sama ideja o organizaciji kluba što obuhvaća okupljanje i upis dječaka kao i samo educiranje trenera  od strane Nogometnog saveza Županije Splitsko-Dalmatinske da bi smo što kvalitetnije obnašali dužnosti jednog kluba.

Od 2005 godine  uključujemo se u natjecanje po kategorijama  koje su pod natjecanjima NSŽSD. Natjecanje je nastavljeno sve do dana  današnjeg kao i odaziv na veliki broj turnira u svim kategorijama što pokazuje da je u 20 godina postojanja kluba osvojeno i izloženo u klubo  90 pehara i 980 medalja koje su dodjeljene dječacima.

Za proslavu 20 godišnjice kluba organizirano je opće slavlje sela u kojem su sudjelovali organizatori Čaporčanci kao i sami klub gdje se pekao vol, janjci, uštipci, pršut , sir kao i piće te je sve bilo na nivou čaščenja i velike proslave kluba.

Izvršeno je postrojavanje svih kategorija kluba skupa sa veteranima koji su odigrali prijateljsku utakmicu. Samom postrojavanju sudjelovali su brojni gosti, donatori  kao i sami gradonačelnik Grada Trilj Ivan Šipić ,predstavnici Županije Splitsko -Dalmatinske, načelnici okolnih općina te predstavnici Nogometnog Saveza Županije Splitsko Dalmatinske.

Nogometni klub Čaporice-Trilj okuplja 124 člana + 6 trenera  u 6 kategorija koji treniraju na ŠRC Zdenko Pavela-Cato u Čaporicama i Gradskom stadionu Luke u Trilju.

– mlađi početnici  (  Željko Lagator )

– početnici  ( Ćiro  Lagator )

– mlađi pioniri  ( Antonio Živaljić )

– pioniri  ( Tomislav Vučemil )

– kadeti  ( Dujo Čović )

– seniori  ( Stipe Valenta )

– veterani ( nisu u natjecanju te se financiraju samostalno).

 

%d blogeri kao ovaj: